«

»

aug 28

Ledare

 2019-09-06 Anni Lööf, Om Sd inte var inbjudna till möte där diskuterades om gäng kriminalitet, vad gjorde Vänsterpartiet (kommunisterna) där?

Vad kallas Statsskick, där minoritet bestämmer över majoritet.
Sveriges Politik:
Heter inte sådan Statsskick kommunism eller Stalinism eller järnhand styre. Det är andra mandat att minoritet bestämmer om vad som ska bli i Sveriges Politik. Som exempel för denna mandat kan vi namnge att Stefan Löfven valdes för Statsminister för andra gången, fast mera röstade emot. Andra exempel var när Riksdag röstade om förtroende till Försäkringsminister. Då röstade flera mot försäkrngsminister. Båda gånger vinnade minoritet över majoritet tack vare dålig utformad Regeringsformen, nämligen i båda exempel krävdes mer än hälften av Riksdagsledamoter röster. D v s Regeringsformen gjorde sitt under åren och nu behöver ses om.
Ledarskribent

2019-04-27 Sa vi inte att Sverige har blivit kommunistisk?

Riksdag/Vänsterpartiet kommunisterna (V) och autonoma våldsbejakande vänster:


Vinare skriver historien oavsett om det var så eller inte. Att i Kativice i Poland var kommunister som dödade folk är helt oväsentligt för Stefan Löfven (S). Såg i Expressen tidningen längsbak en artikel och bild, där Jonas Sjöstedt poserar och bredvid honom poserar en man i tröja av våldsbejakande autonoma vänster som Säpo kvalificerade som teroristisk organisation, och inte ett enda ord ifrån regeringen och deras sateliter Centrerpartiet och Liberaler. Varför tror ni att Statsministern Stefan Löfven (S) träffade Putin för några dagar sedan? Med det har sagt det var längs bak i tidningen, om det skulle gälla liknande i SD då skulle det skrivas i tidnings ledaren om och om. Är det inte kommunistisk sätt.

Oberoende reporter och frilans skribent


2019-02-05        Första försäljare i Sverige
Örebro: Passa er extra noga om ni tänker handla på Elgiganten varuhus i Marieberg i Örebro.
Första försäljare i Sverige finns på Elgiganten varuhus i Marieberg i Örebro. De respekterar inte många år kund som spenderade tusentals kronor på just detta varuhus genom att köpa olika varor inom åren.
I en fredag var jag på Elgiganten varuhus i Marieberg i Örebro och tänkte köpa smartphone, en av Motorola E5 modell. Försäljare sa då att alla modeller av Motorola E5 modeller var slut.
Nästa dag, d v s på lördag och tänkte köpa en Nokia smartphone och försäljare säger återigen att det var slut och erbjuder till mig Motorola E5 som var slut dagen innan.
Kom denna telefon till varuhus fredag natt?
På Elgiganten webbplats kan köpa online, men på deras webbsida står följande:
Citat:
Telefon kommer inom en timme till ditt närmaste varuhus efter att betalning är bokförts.
Slut citat.
Om Elgiganten tror inte mig, varför skulle jag tro på dem, särskilt efter dålig erfarenhet med deras flrsäförsä?!
Det är alltså så att Man beställer telefon och betalar för telefon och efter några veckor ska man KANSKE få telefon i varuhus.
Jag har hittat i affären Kjäl & Company bättre smartfon än som Elgiganten har. Dessutom denna smartphone  var för bättre pris än Elgiganten priser.
Onöjd f d Elgigantens kund
2019-01-17        Varför så många människor röstade på SD
Sverige: Varför många människor röstade på SD i Riksdagsvalet.
Jo, när man röstar på socialdemokrater s k arbetarnas partiet får man kommunistisk politik.
När man röstar på dåvarande allians partier får man socialistisk-kommunistisk politik.
När man röstar på SD vet man exakt om vad man får.
Frilans skribent
2019-01-15        C Och L är emot SD men för V
Sverige/Riksdag: Centerpartiet (C) och Liberaler (L) fälde Ulf Kristersson (M) som statsminister kandidat, eftersom han skulle behöva röster från SD. Dessutom C och L sökte från Ulf Kristersson (M) garantier att han ska inte samarbeta med SD och nu C och L låter Stefan Löfven att ge politisk inflytande till vänsterpartiet kommunisterna (V), fast i överenskommelse som C+L+S+MP överenskommit finns punkt att inte ge politisk inflytande till vänsterpartiet.
Frilans skribent
2019-01-11.       Man kan inte tro på Anni Lööf (C)
Sverige/Riksdag: Under hela valkampanj brukade hon säga att målet är att byta ut Stefan Löfven (S) som statsminister och grunda allians regering. Och under hela regeringsbildningen brukade hon säga att målet är att stoppa Stefan Löfven att bli statsminister och ler när hon säger så. Hon sade också att målet är att håla Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet ifrån politisk inflytande.
För det första: Stefan Löfven (S) antingen vill inte eller kan inte regera utan vänsterpartiet kommunisterna (V), och Anni Lööf (C) vet detta. Idag säger Anni Lööf att de ska släppa fram Stefan Löfven som statsminister.
För det andra: Mandatet av S+MP+C+L är inte räcker för majoritet utan mandatet av vänsterpartiet kommunisterna (V).
Hur går det allting ihop Anni Lööf med detta som du sa hela tiden?
Frilans skribent
2018-01-03        Bry inte er om miljö, jorden ska försvinna när solen ska behöva bränsle
Världen: Vad vi än gör, det ska inte påverka i längden. Eftersom solen kylar när och när den skulle behöva bränsle slukar den tre närmaste planeter som solen har redan gjort en gång under sin livstid. Jorden var inte då på samma plats som nu.
Frilans skribent
2019-01-02        Är vi ensamma i rymden
Världen/Rymden:  Är vi ensamma i rymden?
Nej, det är vi inte.
Är vi ensamma i vintergatan galaxen?
Ja, det är vi. I vintergatan galaxen är det bara jorden som har liv.  Vår solen är inte universums centrum utan kretsar omkring annan himlakroppen. Sök inte livet på andra planeter i vintergatan galaxen. Åka t ex till himlakroppen Sirius, (ni kan bli förvånad om vem kan ni träffa där, som t ex han som  vi alla kallar för gud eller kanske någon annan.).
En som vet sanningen.
2018-12-20.       Öppet brev till C-toppen Johanna Johnsson
Sverige/Riksdagens politiker: I Aftonbladet läste jag din inlägg om att släppa fram Stefan Löfven (S) som Statsminister. Du vill altså DÖ 2.0 (December Överenskommelse 2.0), där Stefan Löfven (S) levererar till Vänsterpartiet kommunisterna partiledare Jonas Sjöstedt (V) det som han söker, (oavsett vad det kan vara). Under förhandlingar mellan Stefan Löfven (S) och Anni Lööf (C), skedde förhandlingar mellan Stefan Löfven (S) och Jonas Sjöstedt (V) fast bakom andra dörr. Vad tror du att hände bakom den andra dörren utom att Vänsterpartiet kommunisterna (V) fick genom allting som de sökte. Jag vet inte säkert men jag kan gissar att Stefan Löfven (S) frågade Jonas Sjöstedt (V) om de skulle ge smulor till Anni Lööf (C) för att släppa honom som Statsminister. Jag gissar detta utifrån hans beteende förra mandat och utifrån att han hade förhandling med Vänsterpartiet kommunisterna (V) bakom andra dörr på tu man hand.
Oberoende reporter
2018-12-16        Attack är bästa försvar
Sverige/Politik:  Stefan Löfven (S) säger i ett intervju att han vill stänga ute ur politiken höger extrema, men på samma gång samarbetar med vänster extrema. Han säger att han vill fortsätta förhandla med Centerpartiet. Härom dagen sa Anni Lööf (C) att de har inte fått det som de sökte av Stefan Löfven (S). Under förhandlingar vad som Vänsterpartiet kommunisterna (V) sökte fick de detta av Stefan Löfven (S),  som i förra mandatperiod.
Skribents anmärkning: Jag undrar om varför skulle Centerpartiet och Liberalern fortsätta förhandla med Stefan Löfven (S), när det är klart att han antingen inte kan eller inte vill regera utan Vänsterpartiet kommunisterna (V).  Dessutom sade både Centerpartiets- och Liberalernas partiledare att de inte vill ge inflytande till SD och inte heller till Vänsterpartiet, ändå förhandlade de med Vänsterpartiet kommunisterna (V) under förhandlingar med Stefan Löfven (S). Kan man tro på sådana politiker som säger en sak bara att få väljarens röst, och när de får dessa röster gör de helt tvärtom.  När det var partiledarna utfrågning strax före valet, var det inte så att Jonas Sjöstedt (V) satte Vänsterpartiet märke på politisk skala exakt på detta ställe där skulle kommunisterna stå. SD och V är exakt lika och ända skillnaden är den ena är på höger sida och den andra är på vänster sida av politisk skala.
Frilans Skribent och oberoende reporter
2018-12-05        Öppet brev till Jimmy Åkesson (SD)
Sverige: Det blir tredje konservativ block (M+KD+SD) i Riksdag som du ville ha, fast i opposition. Tredje blocket blir tack vare två nya kommunister Anni Lööf (C) och Jan Björklund (L). Varför säger jag att de två är nya kommunister? Jo,
För det första: De båda sa att de inte vill ha aktiv stöd av Sverige demokrater och inte av vänsterpartiet. Dessutom sa de att de inte vill ha Stefan Löfven (S) som Statsmuinister. Men varför i föra mandat gjorde de D.Ö. Eftersom Stefan Löfven ville ta Sveriges politik till vänster.
Och Nu både Anni Lööf (C) och Jan Björklund (L) vill ha D.Ö 2.0.
För det andra: Mandater av Socialdemokrater och Miljöpartiet och centerpartiet och Liberaler utan mandater av vänsterpartiet (kommunisterna) (V) är inte tillräckliga för att Stefan Löfven (S) går genom som Statsminister.
För det tredje: Mandater av vänsterpartiet (kommunisterna) (V) behövs att Stefan Löfven (S) kan bli Statsminister och med detta får både Centerpartiet och Liberalerna aktiv stöd av vänsterpartiet, fast de sa att de inte vill detta och inte vill deras politik. Dessutom Stefan Löfven (S) kan inte regera utan vänsterpartiet (kommunisterna) (V) och deras politik
Det är alltså så: Om man inte vill ha höger block, då ska man i Riksdagsvalet rösta på höger block!
Frilans skribent
2018-11-28        Anni Lööf (C) är partiledare till två partier Centerpartiet och Liberalerna
Sverige / Riksdag: Idag presenterade Liberalernas partiledare några Liberalernas krav, som är exakta krav som Centerpartiet hade fast i miniatur. Dessutom sade Anni Lööf  att hennes lista är krav, men Liberalernas partiledare att dessa krav är förhandlingsbara. Dessutom när man lyssnar honom när han pratar om budget, får man intryck att han vill ha D.Ö. (December överenskomelse) 2.0. Sa vi inte att Centerpartiet och Liberalerna röstade ned Stefan Löfven (S) som Statsminister för att kunna rösta ner Ulf Kristersson (M) att bli Statsminister för att nu kan rösta för Stefan Löfven (S) att bli Statsminister för att han kan bilda regeringen med aktiv stöd av Vänsterpartiet (kommunisterna) (V). Är sådan situation inte att bryta vallöfte?
Frilans skribent
2018-11-26        ÖBO’s hyresgäster utan att ge sina godkännande betalar Örebro politiker höjning av löner
Örebro: Örebro bostäder (ÖBO) är kommunal bostads företag och när ÖBO går med vinst, tar Örebro politiker detta vinst för höjning av sina löner. Och nu ÖBOs hyresgäster betalar varmhyra för kall lägenhet, eftersom Öbo måste spara på värme och kan inte betala till värme företag tillräklig för värme p g a Örebro politiker tog Öbo’s vinst för höjning av sina löner.
Frilans skribent
2018-11-23        Var är Anni Lööf  (C) ”Gul Knapp” när hon röstade emot Ulf Kristersson (M) som Statsminister?
Sverige/Riksdag: Nu ska bli omröstning i Riksdag om Stefan Löfven ska bli Statsminister och Nu ska Både Centerpartiet och Liberaler rösta för Stefan Löfven eftersom Anni Lööf vill ha förlängning av December överenskommelse, där Stefan Löfven (S) levererar till Vänsterpartiet (kommunisterna) (V). Dessutom ska Anni Lööf (C) nu tvinga Jan Björklund (L) att välja mellan alliansen med passiv stöd av SD och Socialdemokrater med aktiv stöd av vänsterpartiet (kommunisterna) (V).

Frilans skribent

2018-11-20       Om blir extra val Liberalerna går ut ur Riksdag tack vare partiledare.
Sverige/Nyheter:  Lyssnade ni noga intervju med liberalernas partiledare i Aktuellt. Under intervju sa han blev a:
Citat:
Efter så många omröstningar och så många nej, till slut  måste någon av dem öppna och byta nej till ja.
Slut citat.
Med andra ord måste någon från andra partier öppna d v s måste något annat parti byta nej till ja och bryta vallöfte, men inte jag.
Frilans skribent
2018-14-14        Centerledaren ljuger som häst travar
Sverige: Igår kväll i intervju sade Centerledaren Anni Lööf att moderaterna bildar regeringen av två partier, fast moderaternas ledare Ulf Kristersson sade förut att han vill bilda allians regering med så många partier som möjligt och det var bara KD som svarade ja på den fråga. Centerpartiet ville inte bli i sådan regering eftersom SD kunde ha inflytande. När kunde ha inflytande och har inflytande har blivit samma sak. När reporter igår kväll frågade Anni Lööf (C) om hon tänker släppa fram Stefan Löfven (S) som Statsminister svarar hon:
Citat:
Alla dörar inte stängda!
Slut citat.
Med andra ord hon kunde tänka sig att släppa fram Stefan Löfven (S) som Statsminister, fast i intervju igår kväll och flera gånger förut sade hon att hon vill inte ha Stefan Löfven regering.
Ledarskribent
2018-11-09        Uppmaning till Anni Lööf (C) och Jan Björklund (L)
Sverige: När reporter frågar er om ni vill eller in vill Ulf Kristersson (M) som Statsminister säg som det är och inte säga att ni vill att han blir Statsminister och alliansen behöver förhandlla med Miljöpartiet om regerings bildning.  Fast Miljöpartiet säger att de vill förhandla, men de vill inte Ulf Kristersson(M) som Statsminister utan de vill ha Stefan Löfven som Statsminister. Dessutom ni behöver bli tydligare när ni säger om att ni vill samarbeta över block gränser. Om vilket block menade ni eftersom i nuläget finns tre eller fyra block. Det finns rödgröna block och allians Bloch ocj SD block och kommunistisk/stalinistisk block och konservativ block. Alltså med vilken block menar ni samarbeta. I nyhetsmorgon sade Jan Björklund att Sd grundades för 20/30 år sedan av vermaht (Det är exakta Stefan Löfven ord), men han sade inte att på den tiden Vänsterpartiet kommunisterna bara byte namn till Vänsterpartiet och gjorde Inga andra ändringar. När reporter påminde honom att det finns kommunister också sade han det fanns säkert kommunister då. Fast de finns idag också även i Riksdag. Vilka attackerade Poland i början av andra världskrig för att dela Poland. Ju, det var nazister och kommunister. Tar Vänsterpartiet kommunisterna (V) avstånd när ung vänster vill med våld tvinga fram sin politik. När i Socialdemokrater eller i deras ungdoms förening medlemmar hyllade diktator eller om de är för våldsbejakande eller om de är radikala då bara uppmanas dessa medlemmar att lämna sitt plats i partiet i ungdoms förbund. När sådana saker händer i SD eller  deras ungdoms förbund, dö SD utesluter sådana medlemmar och för er gäller inte om vilket politik är bättre utan för er gäller att bli emot Sverige demokraterna, fast i Riksdag finns exakt samma om inte värre partiet fast på vänster sida av politisk skala. Dessutom ni behöver stå bakom sina ord som ni lovade väljarna.
Frilans skribent
2018-11-06        Demokrati i Sveriges Riksdag – Vad är det
Sverige/Riksdag: Det pratasi Riksdag  om att Anni Lööf (C) skulle få sonderngs uppdrag för att regeringen bildas. Om Anni Lööf får sonderngs uppdrag att bilda regeringen, då erkänner Sveriges Riksdag öppet att Demokrati i Sveriges Riksdag har slutat fungera och finns inte mer.
2018-10-14        Centerpartiet och Liberaler väljer kommunister istället KD
Sverige: Varför förra gången kunde bli nästan extra val. Ju, Stefan Löfven (S) ville då flytta Sveriges politik till vänster. Och efter s k December överenskommelse, regerade Socialdemokraterna (S)  med Vänsterpartiet kommunisterna (V). Alla partier såg att Stefan Löfven (S) håller inte vad han lovar. Det var bara KD som hade styrka att göra något. Nu säger Anni Lööf att Stefan Löfven har sagt att han släpper inte fram allians regering. På samma gång säger hon att dörren för sammarbete över block  gränser inte stängda. Vad menar hon (som äter sina högra skor för lunch) egentligen, Menar hon att Ulf Kristersson ska överlämna stafettpinnen till Stefan Löfven(S) och kommunisterna. Eftersom Stefan Löfven (S) regerar inte utan Vänsterpartiet kommunisterna (V), Nu ska både Anni Lööf (C) och Jan Björklund (L) göra överenskommelse och samarbeta med Vänsterpartiet kommunisterna (V), fast båda partier lovade sina väljare att de ska inte samarbeta med Sverige demokrater och inte heller med Vänsterpartiet (V).
Vad Anni Lööf (C) och Jan Björklund (L) säga sina väljare nu om hur mycket är värd deras val löfte.
Ledarskribent
2018-10-06        Vad händer oskyldiga när de skickas bland kriminella
Sverige/Örebro: Vad kan hända dem som har aldrig gjort något kriminellt och som uppfostrars att respektera lagen och polisen, och de skickas bland riktiga kriminella. Min kompis uppfostrades så som jag skriver här och jag vet säkert att han aldrig gjort något kriminellt. Ändå Örebro kommun skickar honom gång efter gång till Örebro praktik centrum. Och på Örebro praktik centrum ”jobbar” både kriminella och terrorister och nazister och kommunister/stalinister. Tro inte om vad jag skriver här utan Kontrolera själ vem som ”jobbar” på Örebro Praktik Centrum. På samma gång kontrolera vem som jobbar på övriga företag i Örebro stadsdel Boglundsängen. Då ska ni se vilka personer som ”jobbar” på Örebro Praktik Centrum och vem som jobbar på övriga företag i Örebros kommundel Boglundsängen.
Ledarskribent
2018-09-20        Bara Liberaler och Moderaterna pratar i klart text
Sverige: Det är bara Liberaler och Moderaterna som pratar i klart text. De säger att de tänker inte sammarbete med Sverige demokrater och inte heller med Vänsterpartiet.  Alla andra partier säger att de tänker inte sammarbeta med Sverige demokrater, men de säger ingenting om Vänsterpartiet (kommunisterna).
2018-09-15        Har Anni Lööf (C) ätit upp sitt högra skor
Sverige: Vi hittade i tidningar att året 2013 Anni Lööf (C) sade att hon äter hellre upp sitt högra skor än att hon blir i Stefan Löfven (S) regeringen. Efter Riksdagsval 2014 har både Centerpartiet och socialdemokrater och miljöpartiet har tillsammans budget som var underlag för regeringen.  Nu undrar vi om det betyder något när Politiker säger något eftersom de säger en sak och gör tvärtom.
Ledarens skribent
Ledare skribent

2018-09-14           Donald Trump och Stefan Löfven har samma ögonvinkel på politik

Världen/Sverige: Amerikansk president vill göra överenskommelse med Europeiska länder, en och en, men inte med EU. Med andra ord: han godkänner inte eu.

På samma sätt Sveriges stats minister Stefan Löfven vill göra överenskommelse med allians partier, men inte med allians blocket. Med andra ord: Han godkänner inte allians partier blocket och på samma gång säger han att ”Arbetarnas parti” Social demokraterna är i det röd/gröna blocket.

Ledare skribent

2018-09-10        Vill svar på fråga, svara då på ställd fråga
Sverige:  Härom kväll efter partiledare debatt sade Stefan Löfven (S) till reporterer:
Citat:
Jag frågade Ännu Lööf (C) om hon tänker söka stöd hos SD och fick inte svar.
Slut citat.
Men när Ulf Kristersson (M) frågade Stefan Löfven (S) om han menade allvar när han sa:
”Jag är beredd att regera tillsammans med vänster partiet
då svarade han inte.
Om man vill ha svar på sin fråga, då behöver man svara på andras frågor.
Ledare skribent
2018-09-08        S valkampanjer med vår slogan
Sverige: För några år sedan skrev vi om höjda och sänkta skatter. I denna kontext skrev vi att även Kalle Snka vet om flera jobbar flera betalar skatt. Om flera betalar skatt, staten har mera pengar. Om staten har mera pengar det kan bli både bättre välfärd och sänkta skatter. Nu ser jag på socialdemokrater affischer meningen med text:
Citat:
Om flera jobbar blir bättre välfärd.
Slut citat.
Är det inte att de valkampanjar med vår slogan. Kan de inte göra sin egen politisk program.
Ledare skribent
2018-06-17.       Willy:s affär i Västhaga i Örebro    respekterar inte kunde
Örebro:  Nu kan jag säga att Willys affär respekterar inte kunder. De tror att kunder går dit att bli förnedrad och att kunder är inte kunder utan deras mål för förnedring. Jag kom från affären alldeles nyss och jag var aldrig och ingenstans så förnedrad som i Willys i Västhaga i Örebro.
Jag skrev förut att vyllys affär gör reservation för inköp som man redan har betalt med bankkort och pengarna dragits direkt från ens konto.
Med detta som jag skrev förut och det som hände mig idag, det är uppenbart att personalen på Willy:s affär i Västhaga i Örebro respekterar inte kunder och med detta respekterar inte folk.
Oberoende reporter och frilans skribent
2018-05-31        Trumps politik (söndra och härska)
Wärlden: Amerikansk president Truump har politik som vi har sett i syd Europa på Balkan i början på 1940 talet när hitler ville söndra och härska. Eftersom i EU finns vissa länder som ska följa Amerika oavsett vad detta land gör. Nu inför Amerika tolskat mot EU Länder, och ändå ska bli Eu länder som ska inte vilja att övriga majoritet av Eu länder inför tolskat för amerikanska varor. Det är att söndra och härska.
Frilans skribent
2018-05-23     Miljöpartiet (Mp) vet ingenting om bränsle
Sverige: Mp sätter skatt på flygresan, som de säger att den förorenar mest. Flygplan använder bränsle som heter Kerozin som förorenar mindre än bensin. Kerozin är närmare till biobränsle än bensin och än diesel.
Frilans Skribent
2018-04-10      Fackförbund Kommunal, Hjälp till arbetsledaren eller…
Sverige: Fackförening Kommunal, Hjälp för arbetarna eller att kasta pengar i sjön för medlems avgift. Enda som de vet att göra är att festa för kommunens- och medlemmarnas pengar. Det är föreningen vars arbetarna vill stora lön för att göra ingenting.  Man frågar dem om hjälp, men de lyssnar inte utan kör med sitt bablande.
För närvarande medlem

2018-01-25       Uppgifter från Transportstyrelsen läka har inte hamnat i orätta händer???

Sverige: Transportstyrelsen påstår att uppgifter från deras läka inte hamnat i orätta händer. Men jag kan säga tvärtom. Jag fick ett par gånger e-post till mitt krypterade mejl konto från någon som påstår att de från IBM, Fast jag har aldrig mejlat till dem.

En gång säger de att mitt paypal konto har avslutats och att de behöver ställa några frågor om min bank konto. Andra gång säger de att jag har vunnit några tusen dollar och de ville ha uppgifter om min bank konto.

Om jag aldrig har växlat mejl med dem, hur kunde jag få deras mejl till mitt krypterade mejl konto.

Privat person och Frilans skribent

2017-01-15        Man kan inte äta kakan och ha kakan kvar
Örebro: Kommunen vill både äta kakan och ha kakan kvar. Om kommunen vill att jag ska betala för ett fel som jag gjorde för ungefär 20 år sedan, så skulle de inte förpesta mitt liv o mer än 20 år nu, Man kan inte äta kakan och ha kakan kvar. En man som jobbar på Örebro kommun körde med flyt med kommunens stora kraftiga traktor som hade skopa framför på min bil. Och jag var tvungen att skrota bilen. Nu vill Örebro kommun att jag ska betala för att den kommumens man körde på min bil med flyt.
Johnn Södermansson
2017-01-12.       DO är skit myndighet
Sverige: Bedöm själv, eftersom DO säger att det är inte diskriminering och att det är helt ok att befinna sig i följande situationer.
Öppet brev till statsminister och till övriga ministrar och till övriga riksdagsledamöter och till styrande Örebro politiker
Hej ”demokratiska”, ”folkliga” politiker
Ge tillbaka mitt liv 1991 -2015!
Sluta tjafsa om att man måste lära sig svenska för att få jobb. Vad fick jag som lärde mig svenska inom loppet av 2 och halv månad? Det är självklarhet att man ska kunna språket av detta land som man bor i.
När jag med mitt utländska namn skrev mig in på arbetsförmedling året 1993 och när arbetsförmedlare berättade om till vilken utbildning tänkte de skicka mig, då var det samma utbildning som jag påbörjade i mitt första land, men inte klarade och jag sa till arbetsförmedlare att jag påbörjade samma utbildning i mitt första land men inte klarade den. Ändå skickar arbetsförmedling mig till den samma utbildning.
Första gången när jag visade mina betyg om yrkesförare utbildning med goda betyg till arbetsförmedlare och frågade att komplettera det, då tog arbetsförmedlare minna betyg och kastade dem i papperskorgen.
Sedan när jag efter en tid inte kunde få jobb då frågade jag igen om att komplettera min yrkesförare utbildning från mitt första land som jag klarade med goda betyg svarade arbetsförmedlingen NEJ utan någon som helst förklaring. Efter sådant svar fortsatte jag söka jobb, och efter en tid när jag inte kunde få jobb så frågade jag igen att komplettera min yrkesförare utbildning, då svarade arbetsförmedlingen:
Citat:
 Detta yrke behövs inte.
Slut citat.
Undertecknad anmärkning: Kontrollera inom arbetsförmedlingens arkiv om att yrkesförare yrke står bland efterfrågade yrke från 1990- talet till idag. Efter detta byte jag namn för att liknar svenskt namn. Jag fortsatte söka jobb och en gång fick jag av ett företag i Linköping kallelse att komma till anställnings intervju men jag hade inte då tillräckliga pengar för tågbiljet. Jag frågade då arbetsförmedlingen om lite hjälp med tågbiljeter, då svarade de:
Citat:
Hämta biljeter och du ska få pengar att för biljeter.
Slut citat.
Undertecknads anmärkning: Ska man stjäla biljeter och hämta biljeter till arbetsförmedling för att få pengar att köpa biljeter? Eftersom jag inte kunde få jobb frågade jag arbetsförmedling om starta eget bidrag och om nystart jobb och de svarade:
Citat:
Man måste ha pengar att få jobb.
Slut citat.
Fast arbetsförmedling skyltar att de delar starta eget bidrag. Och nystart jobb är jobb att företag betalar en del och arbetsförmedling betalar en del. Efter sådant svar från arbetsförmedling skickade jag mejl till kommunen med följande text:
Citat:
Om jag inte kan få jobb om jag inte har pengar, hur ska jag då förtjäna pengar att betala för jobb?
Slut citat.
Efter det fick jag mejl av arbetsmarknadsnämndens ordförande Lennart Bondeson mejl med följande text:
Citat:
Det är beklagligt att du tycker så.
Slut citat.
Undertecknads anmärkning: Är det inte så att arbetsmarknadsnämnden bestämmer regler som ska gälla på arbetsförmedling?
Efter sådana situationer, varje gång när jag själv hittar arbetsmarknads åtgärd och behöver arbetsförmedlingens tillåtelse, då avbryter arbetsförmedling min arbetsmarknads åtgärd. När arbetsförmedling ansåg att de inte kan knäcka mig så skrev de i minna uppgifter på arbetsförmedling följande text:
Citat:
 Arbetssökande med förhinder!
Slut citat.
När företagare ser att arbetsförmedling bedömer mig på så sätt, blir det avslag för jobb, oavsett om man har eller inte har utbildning eller erfarenhet eller båda. När arbetsförmedling skrev denna text i minna uppgifter, så skrev de också att jag har fått handlingsplan i november året 2014, fast jag har inte fått handlingsplan efter 13 januari 2013. Är det inte så att på kommunens förvaltningar jobbar kommunens politiker?
Efteråt hade jag jobbcoach som frågade mig gång efter gång:
Citat:
Har du inkomst?
Slut citat.
Fast jobbcoacher fick 5 miljarder av staten.
Undertecknad anmärkning: Om jag hade inkomst skulle jag behöva jobbcoach då?
Efteråt var jag i första fas som också heter ”jobb och utveckling garanti”, men antingen moderat politiker som är ordförande för partiets Örebro avdelning eller vänsterpartist som inte var alls min arbetsförmedlare avbröt den. Dessutom fick jag ingen handlingsplan av arbetsförmedling från januari 2013 och jag fick ingen förklaring om varför jag fick inte handlingsplan. Dessutom Örebro kommunen och Örebro politiker har förmodad syn på min sexual läggning som stämmer inte alls. D v s De tror att jag är homosexuell, men det stämmer inte alls och de handlar mig enligt sin förmodade syn. P.g.a. denna kommunens förmodade kommunens syn varken Socialdemokratisk partiet eller Centerpartiet vill ha mig som partimedlem, fast båda partier har i Riksdag ledamöter som är riktiga homo. Center partiet har Ulrika Federley och Socialdemokrater har den manen som alltid bär röd schal. (antingen en av de två eller båda gör sig att de liknar mig och lägger obehagliga bilder för mig på internet och folk tror att det är jag, fast det är inte jag.) Örebro politiker handlar mot mig enligt dessa bilder och enligt sin förmodade syn. Örebro kommunens politiker och kommunens tjänstemän fick utbildning om hbtq frågor. Efter utbildning är de ännu värre mot dem som kommunen bara tror att man tillhör hbtq personer. Och utbildare som utbildade båda kommunens politiker och kommunens tjänstemän är värst. Båda Riksdagspartiets politiker, särskild Örebro politiker, brukar säga för de som rekryterades till terroristiska grupperingar att de hade inget jobb, hamnade i utanförskap och såg ingen framtid därför kunde de bli lätt mål för rekrytering.
Undertecknad anmärkning: Om de inte såg framtid då undrar man: ”Hur mycket kostar resa till mellanöstern och tillbaka till Sverige?”
Dessutom vill Örebro politiker gulla och dalta med is-återvändare och säger ”När de återvänder till Sverige så ska de få förtur för jobb.
Dessutom båda SVT rapport och TV4 rapporterade att arbetsförmedling rekryterade till terror organisation, fast Sverige har lag mot terrorism. Efter min situation som jag hamnade i förklara för mig om varför jag kunde inte rekryterats till extremistiska grupperingar. Efter min situation och eftersom man måste leva på något sätt behöver jag söka socialbidrag som är under existens minimum och jag måste redogöra för varje krona och försvara om varför jag söker socialbidrag, fast jag vet att det finns folk som har jobb och bostadsrätt och hyrd lägenhet och får socialbidrag och det finns folk som har jobb och vila och hyrd lägenhet och får socialbidrag, och flera gånger var mitt socialbidrag försenad eftersom först ville kommunen inte skicka den och efter min intervention skickar de socialbidrag.
Johnn Södermansson

2017-01-20          Lendo lurar folk och samarbetar med kriminella

Sverige: När man söker lån via lendo mäklare, så kontaktar de aldrig kunden, som Axo-finans och advisa gör. Axo-finnas och advisa både skickar mejl och ringer till kund. Om de inte kan få tag i dig, då ringer de nästa dag tills de får tag i kunden. Men lendo mäklare aldrig gör så utan de skickar en till re:member eller entercard som är egentligen samma ”företag”. Några av er kommer säkert ihåg när nyheterna rapporterade om att entercard brukade skicka falska faktoror till gamla personner som inte har internet och sa att dessa perssoner har ingåt avtal via internet. Om man har vill makulera sin ansökan om lån som man inte fått pengar på sitt konto, fast ansökan beviljades, och man skickar mejl till lendo så säger de att de inte gör privata ärende via mejl. Är ansökan om lån på lendos sida privata ärende och är det inte samma sak som mejl när man klickar på deras webbsida att skicka denna ansökan? Dessutom när man ansökte lån hos lendo då fick man mejl från lendo (fast de säger att de inte gör privata ärende per mejl) att ansökan beviljades av re:member. Och man får mejl från re:member och i mejlet står en link. När man klickar på denna link så kommer man till entercard, och när man klickar på rubriken kontakt/kundservice på entercard webbsida då kommer man till www.kortio.se. Man har ingen möjlighet att kontakta varken re:member eller entercard. Om de har två namn och man har ingen möjlighet att kontakta dem, det är något som luktar. Dessutom lendo med sina samarbetspartners skickar ett efter andra skuldebrev (att man ska skriva på att man är skyldig till dem) utan att skicka lånebrev först eller att ringa till kunden!

Jag låtsades att jag var kund och skickade följande mejl på detta adress som står på skuldebrevet som Re:member skickar:

Citat:

Ämne: Fwd: Angående kredit nummer 103 191
Avsändare  
Mottagare vanilabat@speedmail.se
Datum lör 19:47

Bilagor

Hej

Jag ansökte lån hos er via lendo. Eftersom ni söker lönespevifikation för senaste tre månader och jag kan inte skicka det då kan ni makulera min ansökan om lån.

Mvh

Slut citat.

Och jag ficfk följande mejl från posmaster:

Citat:

Undelivered Mail Returned to Sender

Mail Delivery System to youshow detailsshow image slideshow

From
To
Cc
Bcc

Attachment (442 B)

*** ATTENTION *** Your e-mail is being returned to you because there was a problem with its delivery. The reason your mail is being returned to you is listed in the section labeled: ”—– The delivery status notification errors —–”. The line beginning with ”Diagnostic-Code:” describes the specific reason your e-mail could not be delivered. The following lines contains the RFC822 header of the original email message. Please direct further questions regarding this message to your e-mail administrator. –AOL Postmaster —– The delivery status notification errors —– <kundservice@entercard.se>: host mail1.swedbank.se[164.10.46.101] said: 550 #5.1.0 Address rejected. (in reply to RCPT TO command)

Slut citat.

Oberoende repporter

 

2016-09-10       Örebro kommun samarbetar med krigsförbrytare terrorister!!!

Örebro:             Vi alla vet vem som var Arkan och Arkans skorpioner och vad de gjorde i Bosnien i början på 1990 – talet.  Ändå skickar Örebro kommun folk till dem för att jobba eller praktisera hos dem. Vad ska man lära sig hos dem??? När många från stadsdelen Vivala i Örebro åkte till mellanöstern för att kriga för is, nästan hälften av dem rekryterades via arbetsförmedling som arbetsmarknadsåtgärd och nyheterna pratade om detta för ungefär några månader sedan. Idag jobbar denna man som rekryterade dem inom kommunen och får lön av kommunen.

Oberoende reporter

 

2015-12-23       Folk behöver inte betala för SVTs reklamfinansierade kanaler

Sverige: Folk betalar nästan 3000 kronor per år för Tv licens för att kunna tita på SVT 1 och SVT 2 s.k. Public Service. Om SVTs kanaler är inte reklamfinansierade, varför i så fall de visar reklam mitt i nyhets sändning.

Oberoende reporter

2015-11-28       Örebro politiker kreerar/tillverkar kriminella personer

Örebro: Härom dagen hackade sig en yngling i Svedbankens-

Swedbank

och

Nordea bankens

system, men enligt Örebro politiker

Örebro rådhus (kommunhus)

Örebro rådhus (kommunhus

han ska inte straffas eftersom han är under 18 år. Fast i Sverige finns ungdoms rehabiliterings anläggningar. Nu vet denna yngling att han kan göra vad som helst utan att bli straffad.

Frilans skribent

2015-10-29       Vissa bussförare i Örebro stadstrafiken rånar folk med Örebro stadstrafikens lednings välsignelse

Örebro: Hur mycket kostar bussbiljet i Örebro stadstrafiken egentligen? Enligt Örebro stadstrafikens

ledning skulle bussbiljet gälla 3 timmar när man betalar bussresa. Men det är inte sant enligt vissa Örebro stadstrafikens bussförare uppförande. Vissa bussförare i Örebro stadstrafiken ställer om denna biljett automat som man betalar själv med kortet och man ser hur mycket saldo stannade kvar på kortet, att den inte fungerar. Då måste man ställa kortet på biljett automat som står vid bussförare för att bussförare ska kunna återigen ta betalt för biljett oavsett om det har gåt 3 timmar eller har gått 2 timmar eller har gåt 1 timme eller har gåt 5 minuter efter att man sista betalade bussresa. Och på denna automat som står vid bussförare kan man inte se saldo som stannade på kortet och man kan inte se om bussförare ta betalt återigen. Varför är alltid så att på busslinje nummer 8 i Örebro stadstrafiken fungerar inte busbiljet automat oavsett hur många gånger stadstrafiken ledning byter nummer på bussar. Är det så att de köper skräpautomater som inte fungerar eller är det så att bussförarna ställer om bussbiljet automat. Säg inte till mig att bussförarna inte kan ställa om biljett automat eftersom jag jobbade i ett land inom trafiken där man behövde kunna alla möjliga trick för att hinna i tid i målet och att känna lite bättre.

Ledarens skribent

2015-10-24       ÖBO lär sig av Riksdags politiker

Örebro: Örebro kommun politiker säger att de kan ta vinst från Örebro bostäder (ÖBO) eftersom ÖBO är kommunal företag och de tar vinst från Örebro bostäder (ÖBO) och nu ÖBO vill bryta överenskommelse med hyresgäst förening och höja hyra en gång till eftersom de saknar pengar efter att kommun politiker tog Öbos vinst.

Frilans skribent

2015-10-09       Socialdemokrater ber Kd för att fortsätta regera

Sverige: Socialdemokrater

vädjar och ber

Kd

för att fortsätta regera oavsett om det är demokratiskt eller inte. I gårdagens tidning expressen under rubriken ”Walströms vädjan till Kd” säger båda

Margot Wallström (S)

och

Mikael Damberg (S) bl. a:

När man har slutit överenskommelse så ska man stå vid ord och inte bryta överenskommelse och de säger också till Kd partiledare

Profilbild

Ebba Bush Thor (Kd)

för att påverka till andra ombuden som är emot december överenskommelse (DÖ). Är det demokrati om partiledare styr partiet med gärn hand och inte lisnar ombudena eller partmedlemar? Men när deras partiledare bryter slutna överenskommelse då är inget problem för de dessa två politiker. Om ni vill att andra ska stå vid sitt ord och inte bryta överenskommelse så måste vi också stå vis ert ord. Hur många överenskommelse

Stefan Löfven edited and cropped.jpg

Steffan Löfven (S)

slutit innan han blev Statsminister och hur många av denna överenskommelse bröt han från första dag när han tillträde som Statsminister?

Frilans skribent

2015-09-29       Införa tvångslagstiftning (som i kommunistiska länder)

Sverige/Regering/Riksdag: Det pratas och debatteras om att tvångslagstifta kommuner med att ta emot flyktingar (helt enligt kommunistiskt s.k. demokrati). Om du inte gör som jag säger så ska ja införa tvång i lagen för att du ska göra vad ja säger att du ska göra oavsett vad du tycker om mitt förslag.

Frilans skribent

2015-09-24          Sveriges politikers två olika agendor beroende vilket parlament som gäller

Eu/Sverige: I SVT rapport och i Tv4 nyheter efter omröstning i EU parlament om tvingade flyktingkvoter, kunde man utläsa från statsminister Stefan Löfven att i Eu parlament ska gälla majoritetens beslut. Fast här i Sverige regerar stats minister och rödgröna regering med minoritets beslut. Vad säger det om våra politiker. I vissa situationer ska gälla majoritets beslut och i andra situationer ska gälla minoritets beslut, beroende vilket passar för politiker bättre.

Oberoende reporter

Öppet brev till arbetsmarknadsminister Ylva Johansson

Fru Johansson

Hur ska få jobb de som aldrig fick chans/möjlighet att komma in på arbetsmarknad? D v s kommunen och kommunens förvaltningar gjorde allt att dessa människor inte får foten in till arbetsmarknad. Man inskriver sig på arbetsförmedling, och arbetsförmedling skickar honom tillbaka till kommunen. Efter kommunen anmäller man sig igen på arbetsförmedling, och arbetsförmedling återigen skickar honom tillbaka till kommunen. Hur ska han då ta foten in på arbetsmarknad? Man hittar själv arbetsmarknads åtgärd. När man behöver tillstånd för denna arbetsmarknads åtgärd från arbetsförmedling då arbetsförmedling bryter ens arbetsmarknads åtgärd utan vilken som helst förklaring.

Johnn Södermansson

2015-09-07       Värstingar föreläser om utsläpp

Sverige: Häromdagen läste jag i tidningen expressen om klimatförändringar. I denna artikel fanns tabell om hur stort utsläpp har vissa länder. Amerika föreläser och babblar om att klimat har ändrats p.g.a. stor utsläpp. Enda land som har högre utsläpp än Amerika är Kina. Det är samma visa med EU, när EU föreläser och babblar om klimat förändring p.g.a. utsläpp. Enda länder som har högre utsläpp än EU är Amerika och Kina. Enda land i EU som minskade utsläpp mycket är Sverige, ändå Sveriges politiker pratar att det behövs minska utsläpp mycket mera.

Johnn Södermansson

Öppet brev till statsminister och till övriga ministrar och till övriga riksdagsledamöter och till styrande Örebro politiker
Hej ”demokratiska”, ”folkliga” politiker
Ge tillbaka mitt liv 1991 -2015!
Sluta tjafsa om att man måste lära sig svenska för att få jobb. Vad fick jag som lärde mig svenska inom loppet av 2 och halv månad? Det är självklarhet att man ska kunna språket av detta land som man bor i.
När jag med mitt utländska namn skrev mig in på arbetsförmedling året 1993 och när arbetsförmedlare berättade om till vilken utbildning tänkte de skicka mig, då var det samma utbildning som jag påbörjade i mitt första land, men inte klarade och jag sa till arbetsförmedlare att jag påbörjade samma utbildning i mitt första land men inte klarade den. Ändå skickar arbetsförmedling mig till den samma utbildning.
Första gången när jag visade mina betyg om yrkesförare utbildning med goda betyg till arbetsförmedlare och frågade att komplettera det, då tog arbetsförmedlare minna betyg och kastade dem i papperskorgen.
Sedan när jag efter en tid inte kunde få jobb då frågade jag igen om att komplettera min yrkesförare utbildning från mitt första land som jag klarade med goda betyg svarade arbetsförmedlingen NEJ utan någon som helst förklaring. Efter sådant svar fortsatte jag söka jobb, och efter en tid när jag inte kunde få jobb så frågade jag igen att komplettera min yrkesförare utbildning, då svarade arbetsförmedlingen:
Citat:
 Detta yrke behövs inte.
Slut citat.
Undertecknad anmärkning: Kontrollera inom arbetsförmedlingens arkiv om att yrkesförare yrke står bland efterfrågade yrke från 1990- talet till idag. Efter detta byte jag namn för att liknar svenskt namn. Jag fortsatte söka jobb och en gång fick jag av ett företag i Linköping kallelse att komma till anställnings intervju men jag hade inte då tillräckliga pengar för tågbiljet. Jag frågade då arbetsförmedlingen om lite hjälp med tågbiljeter, då svarade de:
Citat:
Hämta biljeter och du ska få pengar att för biljeter.
Slut citat.
Undertecknads anmärkning: Ska man stjäla biljeter och hämta biljeter till arbetsförmedling för att få pengar att köpa biljeter? Eftersom jag inte kunde få jobb frågade jag arbetsförmedling om starta eget bidrag och om nystart jobb och de svarade:
Citat:
Man måste ha pengar att få jobb.
Slut citat.
Fast arbetsförmedling skyltar att de delar starta eget bidrag. Och nystart jobb är jobb att företag betalar en del och arbetsförmedling betalar en del. Efter sådant svar från arbetsförmedling skickade jag mejl till kommunen med följande text:
Citat:
Om jag inte kan få jobb om jag inte har pengar, hur ska jag då förtjäna pengar att betala för jobb?
Slut citat.
Efter det fick jag mejl av arbetsmarknadsnämndens ordförande Lennart Bondeson mejl med följande text:
Citat:
Det är beklagligt att du tycker så.
Slut citat.
Undertecknads anmärkning: Är det inte så att arbetsmarknadsnämnden bestämmer regler som ska gälla på arbetsförmedling?
Efter sådana situationer, varje gång när jag själv hittar arbetsmarknads åtgärd och behöver arbetsförmedlingens tillåtelse, då avbryter arbetsförmedling min arbetsmarknads åtgärd. När arbetsförmedling ansåg att de inte kan knäcka mig så skrev de i minna uppgifter på arbetsförmedling följande text:
Citat:
 Arbetssökande med förhinder!
Slut citat.
När företagare ser att arbetsförmedling bedömer mig på så sätt, blir det avslag för jobb, oavsett om man har eller inte har utbildning eller erfarenhet eller båda. När arbetsförmedling skrev denna text i minna uppgifter, så skrev de också att jag har fått handlingsplan i november året 2014, fast jag har inte fått handlingsplan efter 13 januari 2013. Är det inte så att på kommunens förvaltningar jobbar kommunens politiker?
Efteråt hade jag jobbcoach som frågade mig gång efter gång:
Citat:
Har du inkomst?
Slut citat.
Fast jobbcoacher fick 5 miljarder av staten.
Undertecknad anmärkning: Om jag hade inkomst skulle jag behöva jobbcoach då?
Efteråt var jag i första fas som också heter ”jobb och utveckling garanti”, men antingen moderat politiker som är ordförande för partiets Örebro avdelning eller vänsterpartist som inte var alls min arbetsförmedlare avbröt den. Dessutom fick jag ingen handlingsplan av arbetsförmedling från januari 2013 och jag fick ingen förklaring om varför jag fick inte handlingsplan. Dessutom Örebro kommunen och Örebro politiker har förmodad syn på min sexual läggning som stämmer inte alls. D v s De tror att jag är homosexuell, men det stämmer inte alls och de handlar mig enligt sin förmodade syn. P.g.a. denna kommunens förmodade kommunens syn varken Socialdemokratisk partiet eller Centerpartiet vill ha mig som partimedlem, fast båda partier har i Riksdag ledamöter som är riktiga homo. Center partiet har Ulrika Federley och Socialdemokrater har den manen som alltid bär röd schal. (antingen en av de två eller båda gör sig att de liknar mig och lägger obehagliga bilder för mig på internet och folk tror att det är jag, fast det är inte jag.) Örebro politiker handlar mot mig enligt dessa bilder och enligt sin förmodade syn. Örebro kommunens politiker och kommunens tjänstemän fick utbildning om hbtq frågor. Efter utbildning är de ännu värre mot dem som kommunen bara tror att man tillhör hbtq personer. Och utbildare som utbildade båda kommunens politiker och kommunens tjänstemän är värst. Båda Riksdagspartiets politiker, särskild Örebro politiker, brukar säga för de som rekryterades till terroristiska grupperingar att de hade inget jobb, hamnade i utanförskap och såg ingen framtid därför kunde de bli lätt mål för rekrytering.
Undertecknad anmärkning: Om de inte såg framtid då undrar man: ”Hur mycket kostar resa till mellanöstern och tillbaka till Sverige?”
Dessutom vill Örebro politiker gulla och dalta med is-återvändare och säger ”När de återvänder till Sverige så ska de få förtur för jobb.
Dessutom båda SVT rapport och TV4 rapporterade att arbetsförmedling rekryterade till terror organisation, fast Sverige har lag mot terrorism. Efter min situation som jag hamnade i förklara för mig om varför jag kunde inte rekryterats till extremistiska grupperingar. Efter min situation och eftersom man måste leva på något sätt behöver jag söka socialbidrag som är under existens minimum och jag måste redogöra för varje krona och försvara om varför jag söker socialbidrag, fast jag vet att det finns folk som har jobb och bostadsrätt och hyrd lägenhet och får socialbidrag och det finns folk som har jobb och vila och hyrd lägenhet och får socialbidrag, och flera gånger var mitt socialbidrag försenad eftersom först ville kommunen inte skicka den och efter min intervention skickar de socialbidrag.
Johnn Södermansson